En veckas erfarenhet…

24 okt

Av isolerad övervåning.

Spännande, minsann! I helgen var jag tvungen att sänka värmen på samtliga rumstermostater på nedervåningen, då det blev för varmt där.
På övervåningen var temperaturen då 20 grader, utan monterade element.

I fredags hade jag rörmokaren på plats för att leta rätt på en förmodad läcka på jordvärmeslangen. Trots att det fanns på bild var skarven var och att jag hade hållpunkter att syfta mot, så hittade vi inte igen skarven med hjälp av den lilla grävaren.
Väldigt söt grävare för övrigt. Den skulle han kunnat få lämna, utan problem… 😀
De återkommer denna vecka med en större grävare.

Han passade även på att gå upp på övervåningen och se över hur han ska dra fram rören till elementen och hur han ska koppla in fördelarskåpet för värme/vatten. Får se om det blir utfört denna vecka det också.

I helgen har jag plåstrat om alla hål som isoleringskillen lämnat, 125 stycken var det! Jag har också städat upp all isolering som låg lite överallt och fyllt ett fack inne i badrummet som han inte kom åt att fylla så bra uppifrån.
Nästa steg är att börja spika råspont på väggarna i sovrummet! Ska även försöka ta mig iväg till Ismundsundet, till Svenssons trä, för att titta på trägolv och takpanel. Vill gärna klämma och känna! Ska även ta med mig en bit av min golvsockel och se om de kan hyvla till en likadan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *