Lite jobb igen

2 okt

Eller, snarare är det väl så att det ser ut som att det är “lite jobb” fast det gått åt ganska mycket tid…

Denna helg blev det lite mera arbete. Hade bestämt mig för att klä in stolparna med tunt hyvlat virke för att få det lite snyggare. Det virke jag fått tag i var inte idealiskt så det blev inte så bra som jag tänkt… Krävdes en del Rubinol för att få till det. Nu är de tre första stolparna klädda åtminstone! Det var så långt som virket räckte och de som var viktigast. Där ska spaljén sättas upp sen, på resten ska det bli räcke. Så, kapat till och klätt in, målat en gång och spacklat med Rubinol. Föredrar att spackla efter första målningen, för då syns tydligare var det behövs. Ska nog målas en eller eventuellt två gånger till innan de är klara.

Sen var det också dags att montera foder på alla ställen som var kvar. De var ju färdigmålade sen tidigare, men inte helt färdigkapade. Ingen av dörrarna har ju vanliga vinklar runt om, utan det blir lite special. Även fönstret till badrummet fick foder på plats. Luckan till styrsystemet monterades och foder runt den.

På andra väggen var det bara fodret på badrumsdörren kvar. Så nu är alla foder och socklar monterade! 🙂
Nästa steg, efter att stolparna är färdigmålade, blir att montera spaljén. Elektrikern ska också komma för nu går det att dra fram allt, förutom inne i badrummet. Det får vänta.

2 svar på ”Lite jobb igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *