Lite i taget…

26 sep

Jodå, det händer lite varje helg, men det är ganska tidsödande… Nu är i allafall duken på plats, tejpad och klar i sovrum, badrum och “tv-hörnan och jag har börjat med första varvet av råspont. En liten bildkavalkad över veckans/helgens arbete.

Badrummet, knäppt genom fönstret. I nischen är det tänkt att tvättmaskin/torktumlare ska stå.

Fortfarande badrummet, från dörren mot fönstret

och badrummet igen, från nischen mot dörren/hörnet. Slangar och rör som kommer upp är för vatten, värme och avlopp. Det fack där det bara är duk, så det lyser igenom, där ska fördelarskåpet för vatten och värme placeras.

Den här lilla donnan gav mig nästan hjärtsnörp på söndagen. Jag har tidigare sett att hon genom att hoppa upp på skåpet i badrummet(som hon når genom att balansera på överkanten av duschkabinen), har tagit sig ut genom hålet i väggen som uppstod när vi kapade upp vägg/tak för att få plats med trappen. Jag var in i utrymmet under trappen då och konstaterade att hon inte tog sig så långt… På söndagen var hon uppenbarligen inte nöjd med den tid jag tog mig för att kela med henne när hon kommit in, för när jag var uppe på övervåningen så kom hon och trängde sig upp i springan mellan trappen och väggen!! Sen var det raka spåret upp till högsta punkten som vanligt när det gäller henne, och det må väl vara… Men sen gick hon nerför på reglarna på väggen, så hon kom in i snedtaket där jag satt duk och tejpat! Jag lockade på henne och efter en stund kom hon så långt upp så jag kunde nå henne när jag stod längst upp på trappstegen… Jag stängde in henne i kyrksalen och byggde för hålet i badrummet…

Taket utanför badrummet tejpat och klart.

Likaså taket vid TV-hörnan

Har även börjat med första omgången råspont, liggande. Sen ska det på en omgång till, stående, mitt för varje regel.

Jag var också ut i trädgården och plockade in det som förmodligen är sommarens sista bukett med luktärter.

Nu är det arbetsvecka igen och mycket extra, så det blir nog lite kvällsjobb. Nya tag nästa helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *