Kvälls- och helgarbete 2.

23 nov

Jag hade ambitionen att jag söndag kväll skulle vara så pass klar med arbetet att jag skulle kunna meddela elektrikern att det var dags att komma, men jag nådde inte ända fram. Får försöka med lite kvällsarbete även denna vecka så kanske det blir klart.

En hel del har jag ändå hunnit! I hallen är lister och foder på plats och målade, bara maskeringstejpen som ska bort! 🙂

Dörrarna saknas men de är inte nödvändiga för att elektrikern ska kunna komma, så de får vänta ett tag.

I köksdelen är taklist och foder på plats där det är nödvändigt och även de skåp som krävs, så där skulle också elektrikern kunna få göra klart. Sen behöver jag ha hit en rörmokare också, för att montera ihop vatten och avlopp i diskbänken.

Skåpen bredvid skafferiet saknas men är inte nödvändiga innan elektrikern kommer.

I matrumsdelen är det lite mera kvar. Behöver få upp listerna under fönstren, “fläsklister” och en regel innanför den för att göra fönsterbrädan lite djupare. Sen behövs bröstningslisten och även väggbeklädnad ovanför panelen. Blir nog bara tapetsering med lumppapp till att börja med, som jag målar. Har inte hittat nån tapet som faller mig i smaken. Har även kvar smyg och foder på dörren in till vardagsrummet, men den delen ska jag försöka fixa nån kväll.

Under veckan som var, när jag jobbade med mitt lönearbete, så hade jag hantverkare här som påbörjade installationen av vedspisen. Hade ju inte tänkt göra det nu egentligen, men med tanke på det “slabb” som blir, så var det nog bra att det blev nu. 🙂

Det börjar kännas mer och mer som en möjlighet att det finns ett kök att använda innan jul… Hoppas det håller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *